Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

Tonhalas krémpástétom

Tonhalas krémpástétom
Harapnál valami finomat, bűntudat nélkül?

Hozzávalók: 

- 1 tonhalkonzerv (olívaolajos), lecsöpögtetve a levét 

- 2 apróra vágott kemény tojásfehérje 

- 1 tk egész apróra vágott vagy reszelt lilahagyma 

- 2 ek finomra vágott zellerszár / paprika / uborka... 

- 1 csipet szárított, morzsolt tört paprika - 2-3 ek friss citromlé - bors - só ízlés szerint

Elkészítés:

A tonhalat a levétől lecsöpögtetjük, villával összetörjük.

Hozzáadjuk az apróra vágott kemény tojásfehérjét és sárgáját (amit előzőleg megfőztünk), a felaprított lilahagymát, zellert, majd meglocsoljuk a citromlével, ízesítjük borssal. A sóval óvatosan bánjunk, mert elsózhatjuk.

Botmixerrel egy perc alatt krémesre mixeljük.

Zöldségrudakkal (kenyér helyett!!!) remekül fogyasztható, akár vacsoraként is!  smiley

Jó étvágyat!

Pőcz Réka

PTS csapat

Tartalomhoz tartozó címkék: blog