Leírás és Paraméterek
A kollagén teszi ki testünk fehérje tartalmának közel 30% -át. Ez a legfontosabb strukturális fehérje. Számos aminosavból épül fel, mint a Glicin, Prolin, Hidroxiprolin, Glutamin és Arginin. Az I-es, II-es és III-as típusú kollagén fordul elő leggyakrabban az emberi szervezetben. Megtalálhatók a bőrben, erek falaiban, inakban, szem szaruhártyában, fogakban, porcokban és porckorongokban illetve a nyirok- és kötőszövetekben. Ezért nem is kérdés, hogy miért van rá szükség.
A hialuronsav egy természetes poliszacharid, amely minden szövetben megtalálható. Az emberi testben többek között vízmegkötõ, illetve az ízületekben és izmokban síkosító szerepet tölt be.
A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez.
A biotin (H-vitamin) hozzájárul a bőr normál állapotának megőrzéséhez.
A cink hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.
A szelén, mint antioxidáns képes az oxidatív stressz mérséklésére és az immunrendszer erősítésére.
A glicin egy természetes aminosav, mely nagy mennyiségben található meg a kollagénben. A Glicin hozzájárul az optimális vércukorszint és a bőr rugalmasságának fenntartásához.
Összetevők: kollagén (PEPTAN halkollagén), édesítőszer (eritrit), glicin, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), L-aszkorbinsav, nátrium-hialuronát, cink-glükonát, DL-alfa-tokoferil-acetát, szinezék (céklapor), L-szeleno metionin, riboflavin, niacin, aroma, édesítőszer (stevia), csomósodást gátló anyag (zsírsavak kálciumsói), D-biotin.
Adagolása: Felnőttek részére napi 1 púpozott kanál (19 g) port 250 ml vízben keverjen és fogyasszon el. 15 adag / tasak.
Tárolása: Tartsa a tasakot zárva 5 és 30 °C fok között, napfénytől, nedvességtől és hőtől védve. Felbontás után 6 hónapig fogyasztható.